Poliklinika Edumed
Estetska kirurgija glave i vrata
estetska kirurgija trupa i udova
Estetska kirurgija dojki
Kirurgija dojke
Rekonstrukcijska plastična kirurgija
Dermatovenerologija
novosti

ZO SKIN HEALTH PROTOKOLI I PILINZI

Novosti

ZO SKIN HEALTH PROTOKOLI I PILINZI

Dr. Zein Obagi, svjetski je najpoznatiji dermatolog koji je osmislio koncept održavanja zdravlja kože i zaštite od štetnih faktora iz okoline, te prevenciju promjena vezanih uz starenje kože. Tvorac je i  inovativnih medicinskih proizvoda i protokola za liječenje širokog spektra kožnih bolesti kao što su: akne, rozaceja, seboroični dermatitis, melazma, postupalne hiperpigmentacije kože, nespecifične diskoloracije, kožne promjene nastale kao znakovi fotooštećenja kože, itd. Njegovi proizvodi za pomlađivanje  i liječenje bolesne i oštećene kože  su bazirani na aktivnim tvarima: vitamin A,  matične stanice biljaka, enzimi i antioksidansi. Navedeni preparati potiču ljuštenje orožnjelih slojeva kože, te stimuliraju proizvodnju i remodeliranje kolagena i elastina, rezultirajući zdravom, debljom i mlađom kožom. Njegovi su proizvodi i protokoli prikladni za svaku osobu neovisno o stanju kože, spolu i dobi.

ZO pilinzi : Invisapeel, Retinol Stimulation Peel, 3-Step Peel i Controled Depth Peel omogućavaju regeneraciju kože i pomlađivanje kao i rješavanje različitih medicinskih problema i oštećenja. Njihovi su rezultati impresivniji i trajniji u komparaciji sa svim ostalim tehnikama pomlađivanja.

Doc. Stanec je nakon provedene edukacije u Obagi Skin Health Institute postala licencirani liječnik za tretiranje pacijenata u skladu sa ZO Skin Health principima i proizvodima, a navedeni su preparati i pilinzi dostupni  u Poliklinici i dnevnoj bolnici EDUMED.