Poliklinika Edumed
Estetska kirurgija glave i vrata
estetska kirurgija trupa i udova
Estetska kirurgija dojki
Kirurgija dojke
Rekonstrukcijska plastična kirurgija
Dermatovenerologija
novosti

Dr.sc. Vlatka Čavka, dr. med.

Edumed tim

Dr.sc. Vlatka Čavka, dr. med.

Vlatka Čavka, djevojački Bušić, rođena je u Zagrebu 1981. 

U Zagrebu je i maturirala na VII. gimnaziji 1999. te diplomirala na Medicinskom fakultetu 2005. Pripravnički staž obavila je na Klinici za infektivne bolesti „dr. Fran Mihaljević”, a stručni ispit položila je 2006. 

Polazila je poslijediplomski specijalistički studij dermatovenerologije, a specijalistički ispit je položila 2012. godine. 

Također je pohađala i 2008. završila poslijediplomski tečaj I. kategorije Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu „Dopplerska ultrazvučna dijagnostika vaskularnog sustava”. 

Završila nekoliko tečajeva dermatoskopije od kojih se ističu oni s internacionalnim sudjelovanjem: “Dermoscopy update”, International course in dermoscopy, Split (2015.) te “Fundamentals of dermoscopy”, American Academy of Dermatology, Washington D.C. (2016.). 

Završila je i tečaj o liječenju psorijaze “Curriculum on Psoriasis” pod vodstvom prof. Diamant Thacija (Comprehensive Center for Inflammation Medicine, University of Luebeck). 

Godine 2015. bila je dobitnica „John Stratigos” memorijalne stipendije European Academy of Dermatology and Venereology (EADV), a 2016. dobitnica stipendije American Academy of Dermatology (AAD). 

Uža su joj područja rada flebologija i psorijaza. Autorica je 37 znanstvenih radova, od toga 13 indeksiranih u Current Contents bazi, te četiriju poglavlja u knjizi. 

Autorica je i 19 kongresnih sažetaka. Članica je Hrvatskoga liječničkog zbora, Hrvatske liječničke komore, Hrvatskoga dermatovenerološkog društva i EADV-a. Majka je dva sina, Tvrtka i Trpimira.